Гра Прибирання з Маленьким цуценям

Сьогодні у вас з'явиться новий друг! Ним стане маленьке чарівне цуценя. Воно не дуже любить прибирати, зате обожнює грати і гратися на вулиці. Після прогулянки малюк частенько приходить додому справжнім замурзаним і бреде через весь будинок із брудними лапами. Після цього його будиночок складно назвати чистим і потрібно швиденько навести там порядок. Готові допомогти песику? Тоді, ласкаво просимо в гру "Прибирання з Маленьким цуценям"!

Насамперед беріться за прибирання сміття. Зберіть усі папірці та недогризки від яблук, які так любить наш маленький друг, і відправте їх у сміттєвий контейнер. Після цього належить очистити плями, патьоки і взагалі весь бруд, який накопичився за останній час, коли щеня лінувалося прибирати.

Скористайтеся інвентарем для прибирання, який знаходиться на нижньому меню гри. Мочалка, відро з піною, ганчірки та мийні засоби стануть найкращими помічниками в боротьбі з брудом і мікробами. Очистіть стіни, гарненько вимийте підлогу, розставте всі речі по своїх місцях і кімнату буде просто не впізнати! Тепер ви зможете вибрати нові меблі і трохи переробити кімнату цуценяти, щоб вона стала затишнішою і заграла новими фарбами. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Прибирання з Маленьким цуценям, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1531100478469 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 209)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Puppy Cleaning Room.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 209 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри