Гра Птахи: Приховані місця

Птахи: Приховані місця - захоплива гра в жанрі "пошук предметів", яка дасть вам змогу зануритися в захопливий світ птахів і досліджувати їхні приховані місця. Вам належить виявляти і натискати на зображення, де ви помітили приховані місця на фотографіях птахів. Гра надає вам можливість насолодитися красою птахів та їхнього оточення, водночас тренуючи свої спостережні та пошукові навички. Відправляйтеся в захопливу подорож світом птахів, знаходьте приховані місця та дізнавайтеся більше про різні види птахів.

Як грати?

На вас чекає цілих 10 рівнів гри і кожен рівень - це окрема фотографія, яка сповнена деталей і цікавих об'єктів. Ваше завдання - уважно переглянути кожну з них, щоб знайти приховані місця. Віддайте пріоритет об'єктам, які виділяються на тлі та викликають вашу увагу. Натискайте на них, щоб підтвердити свої здогадки. Вам також доведеться розгадувати головоломки і використовувати свої спостережні здібності для знаходження прихованих місць. Слідкуйте за таймером, щоб встигнути знайти всі приховані предмети до його закінчення. У кожному рівні на вас чекає нова фотографія з птахами і нові приховані місця для виявлення.

Чи готові ви до виклику? Приступайте до гри і шукайте приховані місця, але тільки ті, які показані в мініатюрі, внизу ігрового екрана. Кожне знайдене місце зараховується і зберігається, а на його місці з'явиться нова міні-картинка, яку потрібно знайти на основній картинці. Шукайте всі потрібні місця і тисніть на них мишкою.

Тут розташована онлайн гра Птахи: Приховані місця, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
3.6 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hidden Spots - Birds.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри