Гра Посадка Підтверджена

Гра "Посадка Підтверджена" - це захоплива і барвиста гра з керуванням ракетою всього двома кнопками. Вам належить провести вашу ракету через різноманітні рівні, уникаючи різних перешкод і ухиляючись від гармат. Ваше завдання - успішно приземлити ракету в заздалегідь визначеному місці на кожному рівні. Чи зможете ви майстерно впоратися з цим викликом?

Грайте і пориньте в атмосферу гри завдяки динамічному освітленню, а також зміні дня і ночі, включно з туманом, зірками, хмарами та багато іншого. Гра оптимізована для гри як на планшетах, так і на телефонах в альбомній або портретній орієнтації. Гра натхненна стильним і мінімалістичним 2D-дизайном, що робить її візуально привабливою.

Як грати?

Керування ракетою здійснюється за допомогою дотиків по лівій і правій сторонах екрана, що робить гру доступною і зручною для гравців на пристроях будь-якого розміру. Управління на комп'ютері здійснюється за допомогою окремих клавіш на клавіатурі, описаних під грою. Просто керуйте правим і лівим двигуном, щоб піднімати ракету вгору і керувати нею. Садіть її в потрібних місцях і успішно завершуйте рівні. Гра розділена на 6 легких рівнів, пройти які буде не так то й просто. Оскільки це Демо-версія гри, більше рівнів ви знайдете в мобільній версії, а тут можна пройти чудове тренування з керування ракетою.

Тут розташована онлайн гра Посадка Підтверджена, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ракети
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - для управління ракетою
  • - почати заново
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Landing Confirmed.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри