Гра Ракетні Установки

Гра "Ракетні Установки" це захоплива аркада, де ваше завдання врятувати заморожених овець, запускаючи по них ракети. У вас є тільки одна спроба контролювати ракету, тому будьте обережні і точні у своїх діях! На кожному рівні на вас чекає нове випробування, де ви маєте використовувати ракети, щоб дістатися кожної вівці та врятувати її від замерзання. Складність збільшується з кожним рівнем, тому доведеться проявити всі свої навички та логіку, щоб успішно завершити гру.

Як грати?

Проявіть кмітливість і точність, щоб врятувати якомога більше овець і пройти всі 28 унікальних рівнів. Пам'ятайте, що кожна вівця потребує вашої допомоги, і тільки ви можете зробити їхній порятунок можливим! У кожному рівні ви можете заробити одну зірочку, спробуйте набрати 28 зірочок упродовж усієї гри, це і буде найвищим рекордом і досягненням!

Ви запускаєте ракети з пускових установок у вигляді рогаток. Для цього обирайте правильний напрямок польоту і силу пострілу, щоб ракета полетіла в потрібне місце. Після запуску ракета летить вільно, але ви можете запустити двигун і спрямувати ракету в будь-яке місце, вказавши їй ціль мишкою. Кожну ракету можна запускати тільки раз і в цьому основна складність. У кожному рівні у вас обмежена кількість ракет, тож потрібно витрачати їх з розумом, щоб виграти. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Ракетні Установки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ракети
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Rocket Launchers .
  • Вона отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри