Гра Підірви Ракету: Руйнування Планет у Космосі 3Д

Ласкаво просимо в приголомшливу аркадну гру "Підірви Ракету: Руйнування Планет у Космосі 3Д", у якій ви матимете можливість відчути себе справжнім ракетобудівником і створювати надпотужні боєголовки, здатні знищувати цілі континенти! Попереду на вас чекає безліч неймовірно захопливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно завдати планеті якомога більшої шкоди за допомогою зброї масового ураження.

Як грати?

Перед запуском балістичної ракети, переключіться на вид із супутника для точнішого наведення на ціль. Ваші пріоритетні мішені - це великі міста і мегаполіси. Однак вони будуть захищені енергетичним бар'єром, здатним відбити будь-яку атаку. Тому спершу вам потрібно вивести з ладу зовнішні генератори, щоб зняти захисний купол. За кожне успішне влучання ви зароблятимете гроші, які можна використовувати для поліпшення характеристик. Збільште запас палива, встановіть потужніший двигун і прокачайте радар, щоб вражати цілі в будь-якій точці земної кулі. Розблокуйте доступ до нових унікальних скінів і мандруйте галактикою, руйнуючи цілі сонячні системи!

Тут розташована онлайн гра Підірви Ракету: Руйнування Планет у Космосі 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9365079365079 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 63)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Rocket Blow: Destroy Planet in the Space 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 63 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри