Гра Королівські шашки

Назва гри "Королівські шашки" говорить сама за себе. У цей вид шашок грали самі королі і гра проходила на квадратній шашковій дошці розміром 8 на 8. Протистояння колишніх і чорних шашок було завжди і ще з давніх часів люди дуже часто грали в цю інтелектуальну, логічну гру, яка залишилася дуже популярною і до нашого часу.

Гра має два основні режими: на одного гравця і на двох. У режимі на одного гравця, ви гратимете проти штучного інтелекту комп'ютера, а в режимі на двох ви зможете битися з вашим другом, братом, сестрою або будь-якою іншою людиною.

Грати в шашки дуже цікаво, а для перемоги потрібно перемістити свої шашки на сторону суперника. Ви повинні прибирати шашки суперника з ігрового поля і чим швидше, тим краще. Перемагає той гравець, шашки якого залишаються на ігровій дошці останніми.

Як грати?

Два гравці завжди ходять по черзі і кожен з них керуєте своїми шашками. Хід здійснюється тільки вперед по діагоналі, це означає, що прості шашки можуть ходити тільки вліво або вправо і тільки вперед. Коли шашка потрапляє в тил противника, вона стає дамкою і може ходити вперед і назад без обмежень. Що більше у вас дамок, то більші шанси на перемогу, але часом і звичайні шашки можуть заплутати і побити дамку без особливих зусиль. Грайте і вчіться розробляти власні стратегії для перемоги над комп'ютером, а потім приступайте до гри проти справжніх гравців. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Королівські шашки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
3.7462686567164 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 67)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Royal Checkers.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 67 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри