Гра Шашки Плюс

Гра Шашки Плюс - це модифікована версія класичної гри в шашки. У цій грі є кілька додаткових правил, які роблять її більш цікавою і складною. Ця гра також доступна тільки в багатокористувацькому онлайн режимі, де ви будете грати партії в шахи з різними гравцями з різних точок планети.

Ось деякі з правил Шашки Плюс: Звичайні шашки можуть рухатися тільки вперед по діагоналі на одне поле за один хід. Дамки можуть рухатися як вперед, так і назад. Якщо одна шашка може вдарити іншу, вона повинна це зробити. Якщо є кілька варіантів удару, гравець повинен вибрати той, який дасть йому більше переваги. Якщо шашка доходить до краю дошки, вона стає дамкою. Дамка може рухатися як вперед, так і назад і може здійснювати довші ходи, ніж звичайна шашка. Якщо шашка стрибає через іншу шашку, вона може продовжувати стрибати через інші шашки, поки є можливість вдарити. Якщо шашка стрибає через іншу шашку і досягає останньої горизонталі поля противника, вона стає "королівською дамкою". Королівська дамка може ходити в будь-якому напрямку на будь-яку кількість клітин.

Як грати?

Для початку гри вам просто достатньо натиснути кнопку "Грати", після чого система автоматично знайде вам суперника. Гра закінчується, коли один з гравців захоплює всі шашки противника або коли гравець не може зробити хід. Перемагає гравець, у якого залишилися шашки на дошці. Готові спробувати свої сили в боротьбі з іншими гравцями, які можливо грають набагато краще за вас? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Шашки Плюс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
4.1290322580645 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 62)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Checkers Plus.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 62 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри