Гра Настільні Шашки

Настільні шашки - це гра на спритність і стратегію, якою насолоджувалися протягом століть. У грі "Настільні Шашки" Ви будете грати у звичайну традиційну гру в шашки! Від традиційної вона можливо відрізняється тим, що вона не настільна, а комп'ютерна, що насправді дуже зручно! У гру зазвичай грають на квадратній дошці з 64 світлими і темними квадратами, які чергуються, розташованими в сітці 8x8. Кожен гравець починає з 12 фігур, зазвичай званих шашками, які розміщуються на темних квадратах на протилежних сторонах дошки.

Ваше завдання обіграти суперника, який грає синіми шашками! Вам, як справжньому істинному майстру шашок, надали вибір червоних шашок! Найголовніше в цій настільній віртуальній грі знищити всі шашки суперника! Правила: бій обов'язковий, хочете Ви цього чи ні - використовувати це можна на свою користь, продумавши ходи суперника наперед, і назад ні Ваша, ні шашка суперника бути не може!

Грайте удвох або грайте проти 4 складних комп'ютерних супротивників. Спробуйте всі 3 різні розміри дощок і налаштуйте їх відповідно до вашої улюбленої теми. Використовуйте виділення руху, підказки і параметри скасування, коли ви застрягли. Красива HD-графіка, анімація та звукові ефекти доповнюють цю гру!

Як грати?

Мета гри полягає в тому, щоб захопити всі фігури противника або позбавити його можливості робити подальші ходи. Гравець, якому вдасться зробити це першим, перемагає в грі.

Кожен хід гравці можуть перемістити одну зі своїх фішок по діагоналі вперед на сусідню вільну клітинку. Якщо фігура гравця приземляється на поле, зайняте фігурою противника, фігура противника захоплюється і видаляється з дошки. Якщо фігура гравця досягає дальнього кінця дошки на боці супротивника, вона коронується і стає "королем", що дає їй змогу рухатися як вперед, так і назад. Гра закінчується, коли в одного з гравців не залишилося фішок або він не може зробити жодного допустимого ходу.

Вибирайте режим на одного гравця або на двох, обирайте складність гри та інші налаштування, а потім приступайте.

Тут розташована онлайн гра Настільні Шашки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
4.0402755696873 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3774)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Board Checkers.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 3774 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри