Гра Шашки Яндекс 3Д

Гра "Шашки Яндекс 3Д" - це захоплива логічна гра для двох гравців від пошукової системи Яндекс. Гра має стандартні правила і стандартне ігрове поле розміром 8х8, але є деякі відмінності. Перше - це 3Д режим графіки, який дасть змогу дивитися на ігрову дошку в тривимірному просторі, а також можна повертати камеру і змінювати вигляд камери, зверху або збоку. Усе це робить гру більш реалістичною та цікавою, порівняно з іншими іграми в шашки. Загалом, гра має два основні режими: гравець проти ПК і гравець проти гравця. Також є вибір з Російських шашок, Англійських шашок, Бразильських або Португальських, які мало чим відрізняються один від одного.

Основні правила гри залишилися незмінними. Гравці ходять у порядку черги і грають білими або чорними шашками. Усі шашки ходять тільки по діагоналі в сторони і тільки по одній клітині. Прості шашки ходять тільки вперед, а дамки можуть ходити вперед і назад. Для перетворення на дамку, шашка повинна перейти на інший бік поля і вставити в перший ряд.

Як грати?

Обирайте режим гри, потім колір шашок, якими гратимете і приступайте. Виконуйте ходи своєю чергою і не підставляйтеся під удар. Продумуйте свою стратегію гри і створюйте пастки для суперника. Часом доводиться віддати свою шашку або навіть кілька, заради перемоги у фіналі.

Загалом у грі бере участь 24 шашки, 12 ваших і 12 шашок суперника. Для перемоги, потрібно побити всі шашки суперника або ж їхні ходи повинні залишитися заблокованими. Збита шашка завжди забирається з поля і виходить з гри.

Грайте і постарайтеся продумувати свою тактику гри, щоб обіграти будь-якого суперника і залишити його без шашок. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Шашки Яндекс 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
3.5678391959799 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 199)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Yandex Checkers 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 199 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри