Гра Чапаєв Мультиплеєр

Гра "Чапаєв Мультиплеєр" - це захоплива стародавня гра з шашками на квадратній ігровій дошці. Тут не потрібно ходити як у простих шашках, тут потрібно запускати шашки клацаннями, щоб вони летіли і збивали шашки суперника. Щойно всі шашки суперника будуть збиті, один із гравців перемагає! Гра переведена в онлайн версію, де один з одним можуть грати різні гравці з різних точок світу в режимі Мультіплеєр! Просто заходьте в гру, вводьте свій ігровий нік і чекайте суперника, кидайте йому запрошення або чекайте, поки хтось інший запросить вас на гру. Ви також можете грати проти бота в офлайн режимі.

Ігрова дошка має розмір 8 на 8 і кожен гравець має всього по 8 шашок, жовтого або сірого кольору. Простим рухом ви можете запускати свої шашки і збивати шашки суперника, щоб вони вилітали за межі ігрового поля, в цьому і є вся суть! У грі також є можливість поліпшити характеристики шашок за внутрішньоігрову валюту, а також придбати додаткові шашки. Перемагайте суперників в онлайн грі і ставайте лідером.

Як грати?

Вибирайте шашку і потім вибирайте напрямок для її запуску, після чого тисніть кнопку "Запустити". Ви можете легко вибирати напрямок запуску і силу удару. Намагайтеся цілитися по декількох шашках одразу, щоб випередити супротивника на кілька кроків і якнайшвидше залишити його без єдиної шашки. Грайте мат за матчем і веселіться. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Чапаєв Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
3.2058823529412 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 170)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chapaev Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 170 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри