Гра Шашки без реєстрації 3Д

Шашки без реєстрації 3Д - онлайн версія улюбленої настільної класичної гри! Вам не доведеться реєструватися, адже гра абсолютно безкоштовна і має тільки режим гри проти комп'ютера. Чи зможете ви обіграти комп'ютер, граючи в цю онлайн-версію настільної супер гри? Перш ніж зробити перший хід, виберіть, чи хочете ви грати білими або чорними фігурами. Після цього гра почнеться і обидва гравці ходять по черзі.

Як грати?

Кожен гравець має по 12 шашок свого кольору і всі вони розставлені на своїх клітинах. Перемагає той, хто першим зможе вибити всі шашки противника за межі ігрового поля. Звичайні шашки завжди ходять тільки вперед і б'ють також тільки вперед. Дамка - шашка яка дісталася на сторону поля суперника, вона може ходити як завгодно і бити також. Бій завжди є обов'язковим. За один хід можна вбити необмежену кількість шашок, якщо дозволяє розташування.

Грайте в ці шашки з крутою 3Д графікою і розважайтеся. Проводьте матч за матчем і вчіться обігравати комп'ютер раз за разом, досягаючи ще кращих результатів з кожним разом. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Шашки без реєстрації 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9838274932615 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 371)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Checkers Without Registration 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 371 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри