Гра Крапки і Квадрати

"Крапки і Квадрати" це кумедна і проста класична настільна гра з ручкою і папером для 2 або більше гравців. Гра починається з порожньої сітки точок. Сітка може бути будь-якого розміру, і є кілька варіантів точок і квадратів на вибір.

Зазвичай підкидають монету або грають у "камінь-ножиці-папір", щоб побачити, хто ходить першим, але в настільних точках і квадратах гравець 1 завжди починає першим. Гравці по черзі з'єднують 2 сусідні точки по горизонталі або вертикалі. Гравець, який заповнив четверту сторону поля 1x1, отримує одне очко і повинен зробити ще один хід. Гра закінчується, коли всі лінії намальовані і квадрати зайняті. Перемагає гравець із найбільшою кількістю очок. Якщо кілька гравців мають однаковий високий бал, гра вважається нічиєю.

Більшість гравців-початківців завжди претендують на квадрат, якщо можуть, але досвідчені гравці не поспішають, вони думають, як обдурити свого супротивника. Подвійний хрест це коли ви даєте своєму супротивникові короткий ланцюжок квадратів, а потім не залишаєте йому вибору, окрім як створити для вас довгий ланцюжок на наступному ходу. Це ключ до перемоги!

У "Крапки і Квадрати" класично грали на папері за допомогою олівців. Уперше гру описав французький математик Едуард Лукас у 19 столітті.

"Крапки і Квадрати" також була відома під багатьма іншими назвами, включно з: грою крапки, Коробками, Паличками, Квадратами, Сіткою з крапок, та іншими!

Як грати?

Виберіть, скільки гравців буде в грі, чи то люди, чи то комп'ютерні гравці. Кожен хід проведіть лінію між двома сусідніми точками по горизонталі або вертикалі, щоб намалювати суцільну лінію. Намалювавши 4-у стінку квадрата, ви виграєте, заробляючи очко. Коли ви закриваєте коробку, ви повинні рухатися знову. Лінії малюються доти, доки не будуть зайняті всі квадрати. Перемагає гравець із найбільшою кількістю затребуваних квадратів! Будьте обережні, щоб не створювати довгі ланцюжки ящиків для ваших супротивників. Подумайте про унікальні способи обдурити свого супротивника, змусивши його дати вам довгі ланцюжки!

Тут розташована онлайн гра Крапки і Квадрати, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dots and Boxes.
  • Вона отримала оцінку 1.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри