Гра Судоку Різних Видів із підказками

Гра "Судоку Різних Видів із підказками" - представляє вашій увазі цілу партію різноманітних варіантів судоку, що представлені в різних видах і варіантах, а також у різних складнощах. Як відомо, класичне судоку вирішується на ігровому полі розміром 9 на 9 і має 81 клітинку. Також за класикою судоку йде з цифрами, але існує й низка інших видів, як наприклад: судоку з буквами, судоку діагональне, судоку з додатковими зонами. Кожен вид судоку має свої переваги і свій інтерес. Любителям судоку сподобаються всі варіанти, але все ж деякі з них найкращі, і в кожного вони свої.

Варто зазначити, що кожен із різновидів судоку можна грати на 5-ти режимах складності, як-от: дуже простий, простий, нормальний, складний і дуже складний. Кожен режим складності відрізняється початковою кількістю цифр або букв, встановлених на ігровому полі.

Як грати?

Обирайте один із видів судоку і беріться до розв'язань! Правила залишилися колишніми. В одному і тому ж стовпчику, рядку або міні-блоці (3х3) кожна буква або цифра повинна зустрічатися тільки один раз і не більше. Це основне правило, дотримуючись якого можна розв'язати практично всі варіанти судоку, незалежно від його виду або форми і розміру поля.

Якщо вам важко з рішенням, можна увімкнути режим підказок, які додадуть в усі клітинки підказки цифр або букв, які можуть там бути. Як наприклад, якщо в підказках стоїть цифра 3 і 7, значить у цій клітинці може стояти тільки цифра 3 або 7 і жодна інша. Що більше ви вирішуєте самі, то точнішими стають підказки і до середини гри ви вже будете впевнені в успішному вирішенні.

Тут розташована онлайн гра Судоку Різних Видів із підказками, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.2643391521197 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 401)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku with Hints.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 401 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри