Гра Судоку Блоки 2

Гра "Судоку Блоки 2" - це ще одна головоломка, яку ви не зустрічали раніше, на тему судоку, пазлів і тетрису. Для любителів гарненько поламати голову гра підійде просто чудово! Ваше основне завдання - очистити ігрове поле від блоків, які ви самі на нього поміщаєте. Гра надає інструкцію, яка допоможе навчитися грати. Для початку вам потрібно заповнити горизонтальну лінію блоками, після чого вони зникнуть, потім заповнити вертикальну лінію, а потім квадрат із 9-ти клітинок. Доповнюючи цілий квадрат він також зникає і ви отримуєте очки. Головне чого не можна допускати, це повного заповнення всього ігрового поля. Якщо складати цю головоломку і залишати багато порожніх клітинок, гру буде програно.

Отже, щоб розпочати гру, потрібно просто почати перетягувати фігури розташовані праворуч на ігрову дошку. Усього є кілька форд блоків, які будуть подані для вас, а саме: паличка, стовпчик, квадрат, один блок і фігури у формі різних букв, як у справжньому тетрісі. У грі навіть є нічний режим, який можна легко ввімкнути в налаштуваннях. На лівому боці ігрового екрана розташовані ваші бонуси, які допоможуть вам пройти гру, наприклад скасування, знищення, поворот або зміна місць.

Як грати?

Перетягуйте фігури на поле і заповнюйте лінії та стовпчики. Гра закінчиться, коли для чергової фігури на полі не залишиться місця.

Тут розташована онлайн гра Судоку Блоки 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.9032258064516 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoblocks 2.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри