Гра Судоку 247

Судоку 247 використовує традиційні правила та ігровий процес класичного судоку, але при цьому додає новий дизайн, щоб він залишався свіжим. Ви можете пройти кілька рівнів складності, що робить гру дуже придатною для гравців будь-якого рівня підготовки, щоб спробувати розв'язати головоломки: є легкий режим для новачків і дуже складний режим для експертів. У грі представлена класична дошка судоку, а також є таймер, що показує, як довго ви грали, і корисні функції, які можуть допомогти вам під час гри.

Ви можете прогресувати поступово. Унікальність Судоку 247 у тому, що навіть якщо ви новачок, ви можете проходити рівні складності під час гри. Ви можете почати з Easy і зрозуміти, як проходить гра, а в міру того, як ви стаєте кращими, ви можете грати в більш складних режимах гри.

Ваш високий бал залежить від того, наскільки швидко вам вдасться пройти рівень. Ви починаєте з певної кількості очок, яка різниться залежно від того, який режим складності ви обрали. Кожна помилка зроблена вами додає 15 секунд до вашого часу. Відстеження таймера і поспішна гра не тільки рекомендуються, а й необхідні, якщо ви хочете встановити вражаючий рекорд.

Класичні підказки судоку У грі також є деякі механіки, які ви можете використати у своїх інтересах, якщо ви боретеся. По-перше, якщо ви спробуєте помістити цифру десь на дошці, і таке саме число присутнє в її рядку, стовпчику або квадраті, гра не дасть вам змоги розмістити її там. Крім того, ви можете використовувати поетки для вирішення складних обчислень. У меню налаштувань ви можете ввімкнути анімацію, перевірку помилок і показ інструкцій. Готові? Тоді приступайте!

Як грати?

Обирайте один із 4-х режимів складності та розв'язуйте судоку. Почніть з легкої складності, а потім пробирайтеся до найважчої. Грайте щодня і ставайте справжнім майстром судоку!

Тут розташована онлайн гра Судоку 247, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
2.2857142857143 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku 247.
  • Вона отримала оцінку 2.3 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри