Гра Судоку на кожен день

Судоку на кожен день - це чудова гра з класичним судоку, яка пропонує різні варіанти судоку на кожен день. Гра має внутрішній календар, який повністю збігається зі справжнім календарем. Кожен день місяця і тижня повністю збігаються з реальною датою і на кожен день гра підготувала вам нову головоломку судоку. Просто заходьте в гру і вибирайте сьогоднішній день, щоб розпочати гру. Якщо ви розв'яжете судоку поточного дня, вам відкриється судоку на наступний день, яке ви так само можете розв'язати і відкрити наступний день. Таким чином можна відкривати всі дні судоку один за одним, якщо ви будете успішно вирішувати кожен рівень. Якщо ж ви хочете розв'язувати тільки по одній головоломці на день, тоді просто заходьте в гру щодня і грайте як годиться.

Гра містить цілих 5 режимів складності, а саме: новачок, легкий, середній, важкий та експерт. Кожен рівень складності не змінює варіанту судоку для цього дня, а просто збільшує або зменшує складність його вирішення. Складність у даному випадку залежить від кількості спочатку даних цифр на ігровому полі.

Як грати?

Правила гри залишаються такими самими як і в справжній класичній версії судоку. Гра проводиться на ігровому полі 9 на 9 і має 81 клітинку. Усі клітинки потрібно заповнити цифрами від 1 до 9, дотримуючись при цьому деяких правил. Цифри від 1 до 9 можна ставити в кожному рядку, стовпчику та окремому блоці тільки один раз. Якщо ви поставите цифру неправильно, гра підкаже вам помилку і виділить цифру червоним кольором. Також, ви можете використовувати підказки, які доступні в грі абсолютно безкоштовно і без реклами, але так грати не дуже цікаво і не дуже чесно. Грай у цю гру судоку зі щоденними новими випробуваннями і веселіться як слід!

Тут розташована онлайн гра Судоку на кожен день, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4.4545454545455 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Every Day Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри