Гра Щоденне Судоку Х

Гра "Щоденне Судоку Х" це ще одна чудова головоломка з діагональним судоку. Тепер всі варіанти ігор розділені по днях тижня і прописані на довгий час вперед. Грати можна щодня і проходити нові рівні день за днем. Гра містить цілих 4 режими складності, а саме: легкий, середній, важкий і профі. Усі режими мають повністю однакові правила. Поле являє собою квадрат розміром 9 на 9, де кожна клітина має бути заповнена цифрою.

Мета гри - ввести цифри від 1 до 9 у кожну клітинку. У кожному рядку, стовпчику, міні-квадраті та двох головних діагоналях числа від 1 до 9 можуть зустрічатися тільки один раз. Деякі комірки вже містять числа (звані даними), вам необхідно заповнити порожні комірки.

Як грати?

Обирайте рівень складності та приступайте до гри. На простій складності початкових цифр буде багато, а ось на найвищій - дуже мало. Починайте підбирати цифри в потрібні комірки. Варто приступити до тих клітинок, біля яких вже є цифри. Таким чином ви зможете побудувати кілька маленьких квадратів по 9 цифр без помилок. Це дасть можливість продовжити гру і рухатися вперед, ґрунтуючись на вже поставлених цифрах і початкових. Перевіряйте кожну клітинку, перевіряйте стовпчики та лінії, перевіряйте дві діагональні лінії та перевіряйте кожен із 9-ти квадратів. Якщо важко, використовуйте перевірку.

Ви також можете вибрати інше розташування цифр, змінивши день тижня, адже щодня на вас чекає нова гра, яка допоможе тренувати свої навички і домогтися справжнього успіху в проходженні ігор судоку!

Тут розташована онлайн гра Щоденне Судоку Х, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Daily Sudoku X.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри