Гра Швидке Судоку

Розв'яжіть судоку якомога швидше в цій швидкій грі-судоку. Виберіть будь-яку складність і спробуйте розв'язати головоломку, поки у вас не закінчиться час. Гра має 3 рівні складності, кожен з яких відрізняється не правилами і не розміром ігрової дошки, а тільки кількістю відведеного часу на проходження гри. Це означає, що на легкому режимі вам дається 30 хвилин часу, на середньому - 20 хвилин, а на важкому - всього лише 10 хвилин. Для вирішення цієї головоломки потрібно мислити дуже швидко, а грати ще швидше. Якщо ви вже навчилися грати в судоку, значить настав час перевірити свою швидкість гри і спробувати впоратися з цими завданнями. Наприкінці гри ви отримаєте зароблені очки, які вираховуються залежно від часу витраченого на гру.

Як грати?

Правила гри найкласичніші, а значить ігрове поле має квадратну форму з розміром 9 на 9 і як завжди складається з 81 клітинки. Вам потрібно зіграти і спробувати заповнити всі клітинки гри за допомогою цифр від 1 до 9. Водночас одну й ту саму цифру не можна поміщати в той самий ряд, стовпчик або міні-квадрат. Якщо ви не впевнені у своєму виборі, ви можете стерти вже поставлену цифру або просто замінити її на іншу. Також для виконання складних прорахунків ви можете ставити якісь позначки над кожною клітиною, які, можливо, допоможуть вам надалі.

Загалом швидке судоку підійде вже досвідченим гравцям, які успішно склали вже не одне судоку і хочуть покращити свої навички далі!

Тут розташована онлайн гра Швидке Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.7 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Quick Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри