Гра Шаолінський Судоку

Шаоліньська судоку - це гра-головоломка з трьома варіантами складності. Гра допускає лише кілька помилок за гру, в цьому і полягає вся її складність! Тренуйте свій розум граючи з цифрами! Шаолінь судоку запозичує цю ідею у класичного судоку і представляє її в естетичній формі, перетворюючи на красиву гру судоку.

Шаолінський Судоку має такі основні особливості. У гру вбудовано свій генератор цифр, який створює нові варіанти судоку щоразу, коли ви хочете зіграти в нову гру.

На вас чекає 8 красивих тем, що відображаються у всій грі. Встановіть тему відповідно до побажань, є навіть темна тема. Також гра має автозбереження, що дасть вам змогу продовжити грати та розв'язувати ваш варіант судоку з того місця, де ви зупинилися минулого разу. За допомогою статистики ви можете переглядати найкращий і середній час для кожного рівня складності. У меню налаштувань на вас чекає безліч різних налаштувань, які допоможуть зробити вашу гру ще більш унікальною, зручною і цікавою.

Як грати?

Судоку це логічна головоломка з числами. Мета полягає в тому, щоб заповнити порожні клітини на ігровому полі розміром 9х9 цифрами від 1 до 9, щоб кожен рядок, кожен стовпчик і кожна підмережа 3×3 не мали цифр, що повторюються.

Тут розташована онлайн гра Шаолінський Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4.0625 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Shaolin Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри