Гра Судоку Експерт

Гра "Судоку Експерт" - це чудовий варіант судоку для всіх тих, хто вже давно вважає себе майстром судоку і грає щодня. У цій грі на вас чекає безліч варіантів судоку на експертному рівні складності. Експертом із судоку може стати кожен, але для цього потрібні постійні тренування, які можна легко влаштувати, зігравши в будь-яку з онлайн ігор судоку! Кожен, хто захоче навчитися розв'язання головоломок судоку, може почати гру з найпростішої складності на рівні легкий або новачок. У простих рівнях судоку буде встановлено велику кількість цифр на ігровому полі вже на самому початку гри, більшість клітинок вже матимуть цифри, а вам залишиться лише заповнити не велику кількість порожніх.

Заповнювати ігрову дошку судоку потрібно цифрами від 1 до 9, водночас цифри не повинні повторюватися в одному й тому самому ряді, стовпчику або міні-блоці (3х3). Це основне правило, яке діє у всіх варіантах судоку з розміром ігрового поля 9х9. За допомогою знання цього правила і потрібно вчитися розв'язувати судоку, щоб стати справжнім майстром або навіть експертом.

Як грати?

На експертному рівні складності, розв'язувати судоку вам доведеться з мінімальною кількістю наявних початкових цифр. Що менше таких цифр, то гра буде складнішою, адже варіантів розставляння цифр стає дедалі більше і більше, ніж середньої складності або легкої. Експертні рівні судоку є практично найскладнішими варіантами судоку, за винятком деяких найскладніших рівнів.

Ваше завдання постаратися підбирати правильні цифри методом підбору, обчислення, прорахунку та інших відомих у судоку методів. Варіантів розміщення цифр на експертній складності може бути безліч, а ви повинні знайти тільки один правильний. Грайте і пробуйте знайти правильне рішення! Не варто поспішати, адже вам дається не обмежений час. Також, якщо вам важко під час вирішення або зависли вже в самому кінці, можна легко взяти безкоштовну підказку, кількість яких не обмежена. Також, для спрощення гри можна увімкнути автоматичну перевірку. Але якщо ви хочете справді розв'язувати судоку на експертному рівні складності та вважаєте себе справжнім експертом, тоді спробуйте грати без допомоги підказок і авто-перевірки, ось тоді й перевірите свої навички в дійсності!

Тут розташована онлайн гра Судоку Експерт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.9285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 84)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Expert.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 84 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри