Гра Судоку 12 на 12

Гра "Судоку 12 на 12" - це окремий варіант судоку з розміром ігрового поля 12 на 12, яке складається з цілих 144 клітинок! Це щоденні приклади судоку розміром 12x12. Вони дуже схожі на звичайні головоломки судоку 9x9, і ви можете застосовувати ті ж самі техніки для їхнього розв'язання. Стандартний судоку 9x9 використовуватиме числа від 1 до 9, а судоку 12x12 також використовуватиме літери A, B і C.

12x12 це гігантська головоломка судоку, яка буде до снаги тільки досвідченим гравцям, які вже давним-давно навчилися розв'язувати класичні судоку і хочуть випробувати свої сили в чомусь новому!

Кожен рядок, стовпчик і область 3x4 повинні містити 1-9, A, B, C один раз і тільки один раз. З буквами можна поводитися так само, як із числами. У грі використовуються букви, тому що прості цифри закінчилися!

Як грати?

Щоб почати розв'язувати це судоку, потрібно спочатку визначитися з вибором складності, це може бути простий режим, середній, важкий, жорсткий і змішаний. Кожен режим складності відрізняється кількістю початково наявних букв і цифр. Що їх менше, то гра складніша і навпаки, що їх більше, то гра простіша. Приступайте до гри і заповнюйте порожні клітинки буквами і цифрами, дотримуючись вище описаних правил.

Подивіться на виділений квадрат. Двійки, які вже перебувають у сітці, не дозволяють "2" перебувати десь іще, крім виділеного квадрата. Виділений квадрат повинен мати цифру "2"! Подивіться на три виділені комірки в цій головоломці, ви можете визначити, що вони всі з себе представляють, без необхідності заповнювати будь-яку частину головоломки.

Тут розташована онлайн гра Судоку 12 на 12, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
2.9156626506024 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 166)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku 12x12.
  • Вона отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 166 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри