Гра Судоку Делюкс

Судоку Делюкс - складна гра-судоку з приголомшливою графікою. Виберіть рівень складності від простого судоку до складного судоку і вирішіть головоломку, додаючи числа на ігрову дошку. Перед вами розташоване ігрове поле розміром 9 на 9, кожна одиниця - це клітинка і всього їх 81 штука. Усе ігрове поле має форму квадрата, який розділений на 9 міні квадратів. Кожен з міні квадратів має по 9 клітинок, в яких знаходяться цифри від 1 до 9.

Ваше завдання заповнити всі порожні клітини цифрами, які не повинні повторюватися в одному ряді, в одному стовпчику і в одному міні квадраті. Залежно від рівня складності, на початку гри, на полі вже присутні деякі числа. Вони є початковими підказками, на яких ви зможете заснувати свою гру. У грі також є можливість позначок і лічильник часу, які ви витрачаєте на гру.

Як грати?

Вибирайте одну з клітинок і ставте туди одну з цифр. Перевіряйте себе щоразу, дивіться на стовпчики, ряди і міні квадрати, щоб не помилятися і ставити всі цифри в потрібні місця. У грі немає допоміжної системи перевірки помилок, тому буде не просто. Гра підкаже вам тільки найгрубіші помилки, якщо ви розмістите дві або більше однакових цифр в одному рядку, стовпчику або міні квадраті. Спираючись на цифри підказки, ви неодмінно зможете підставити всі потрібні цифри на свої місця, але це буде не просто. Для початку спробуйте простий режим, потім, коли навчитеся грати, можна приступити до середнього і навіть важкого, щоб стати справжнім професіоналом по грі в судоку!

Тут розташована онлайн гра Судоку Делюкс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Deluxe.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри