Гра Діагональне Судоку

Гра "Діагональне Судоку" заснована на класичному варіанті судоку з розміром ігрового поля 9 на 9. Таке ігрове поле є класичним для всіх судоку і воно має 81 клітинку. Діагональне судоку відрізняється лише тим, що воно додає до звичайних правил судоку ще одну додаткову умову, тим самим трохи спрощуючи гру.

У діагональному судоку правила звучать так. Цифри, які ви встановлюєте, не повинні повторюватися в одному стовпчику, рядку, міні-блоці 3х3 або діагональній лінії. Діагональних ліній всього дві на полі і цифри в них також не повинні повторюватися, як і у вертикальних лініях і горизонтальних. Таким чином коло звужується і варіантів встановлення цифр стає дедалі менше, а отже вирішити судоку стає простіше.

Діагональне судоку найімовірніше підійде тим, хто вже вміє розв'язувати прості судоку і робить це щонайменше на середньому рівні.

Як грати?

Мета гри - заповнити всі порожні клітинки цифрами від 1 до 9 за такими правилами. По горизонталі та вертикалі не повинно бути повторень. У блоках 3 на 3, які виділені жирним кольором не повинно бути повторень. На головних діагоналях (позначених зеленим кольором) не повинно бути повторень. Це найважливіше, що потрібно знати перед тим як приступити до розгадування діагональних судоку.

Для вашої уваги надано широкий вибір різних варіантів діагонального судоку, всього їх понад 300 штук і всі вони різні. Крім цього, ви також можете вибрати один з 4-х режимів складності діагональних судоку і вирішувати на тій складності, яка вам найбільше підходить.

Також у грі є безліч корисних функцій, як-от можливість збереження та завантаження вашої гри. Це допоможе вам призупинити гру на деякий час і зберегтися, щоб продовжити завтра або через тиждень. Також є функція друку, яка дає можливість роздрукувати будь-який із варіантів діагонального судоку на аркуш паперу, що дійсно дуже круто! Друк відбуватиметься без жодних проблем, навіть якщо гра вже перебуває на стадії розв'язання, гра роздрукує вам вашу гру вже з розставленими цифрами, а отже, ви зможете продовжити розв'язання на папері. Ось такі ось корисні функції в діагональному судоку, тож бажаємо удачі і приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Діагональне Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.6101694915254 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 59)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Diagonal Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 59 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри