Гра Найкраща Судоку російською 2

Найкраща Судоку російською 2 - це ще один варіант класичної головоломки судоку, яка грається на квадратній дошці розміром 9 на 9. Ігрова поверхня розділена на дев'ять однакових блоків 3 х 3, у кожному по дев'ять комірок. Ваше завдання заповнити всі комірки дошки числами від 1 до 9. Кожен рядок, стовпець і кожен блок можуть містити задане число тільки один раз. Почніть із рядка, стовпця або блоку, де буде заповнено більшість полів. Зазвичай на легкому рівні є кілька областей (рядків, стовпців і полів), у яких відсутні тільки 3 або 4 цифри. Починайте з них!

Спочатку перевірте, які числа відсутні в рядку, стовпчику або блоці. Тепер у кожному вільному полі спробуйте перевірити, чи збігається відсутнє число. Якщо, наприклад, у рядку відсутній 1, перевірте, чи присутнє це число вже у відповідному рядку, стовпчику і в блоці. Таким чином ви визначите потенційні місця, де може зустрічатися ця цифра. Однак ви швидко виявите, що більшість відсутніх чисел не може зустрічатися всюди. Видаливши, ви швидко заповните певний рядок, стовпець або блок.

Таким чином ви зможете розв'язати головоломку судоку і приступити до гри на більш складних режимах. Всього вам доступно 4 режими: легкий, середній, важкий і експерт. Усі рівні відрізняються тільки кількістю початкових цифр, які додані в гру на самому початку рівня.

Російська мова в грі присутня тільки в меню і в правилах, але і це досить добре!

Тут розташована онлайн гра Найкраща Судоку російською 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Best Sudoku in Russian 2.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 27 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри