Гра Судоку Геометричні Фігури Судоку

Гра "Судоку Геометричні Фігури Судоку" - переводить любителів головоломок на новий рівень! Цього разу нам доведеться розв'язувати судоку не з цифрами, а з геометричними фігурами, такими як: квадрат, коло, ромб, трикутник та інше. Кожна фігура має специфічну форму і різні кольори. Таким чином збирати судоку буде трохи простіше ніж у класичному варіанті з цифрами.

Гра має 3 різні ігрові дошки, які відрізняються в основному розміром. Ви можете вибрати дошку 4х4, 6х6 і 9х9. Перша дошка має 16 клітинок, друга 36 і найбільша третя дошка складається з 81 клітинки. На кожній дошці ви можете обирати один з 4 режимів складності, які відрізняються кількістю спочатку розставлених на полі цифр.

Як грати?

Щоб завершити рівень судоку, потрібно заповнити всі порожні клітинки різними фігурами, дотримуючись основного правила. В одному ряду, в одному стовпчику і в одному міні-блоці, можуть перебувати тільки різні фігури і жодна з них не повинна повторюватися. Кожна гральна дошка має свої міні блоки. У дошці 4х4 міні боків всього 4 і вони мають по 4 клітинки. На дошці 6х6 міні боків 6 і вони мають по 6 клітинок. Ну і в дошці 9х9 міні боків 9 і всі вони мають по 9 клітинок. Звичайно ж найпростіша судоку це гральна дошка маленького розміру. Завершити таке судоку можна за лічені хвилини або навіть секунди. А ось на дошці великого розміру доведеться посидіти досить довго, щоб знайти і підібрати правильний варіант рішення.

Грайте і спробуйте вирішувати судоку з фігурами на кожній з ігрових дощок, а також на кожному режимі складності і тоді ви неодмінно станете майстром судоку!

Тут розташована онлайн гра Судоку Геометричні Фігури Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Shapes Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 8 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри