Гра Судоку 9 на 9: Різні Режими Складності

Гра "Судоку 9 на 9" призначена спеціально для гравців, які люблять поламати собі голову і заодно весело провести час. Ця онлайн гра підійде для всіх гравців: від новачків до просунутих і змусить кожного трохи напружитися, щоб вирішити це завдання. Гра має різні режими складності, а саме: простий, середній, складний, дуже складний і божевільний. Також є режим - виклик дня, який безкоштовно надасть нову гру судоку щодня!

Отже, якщо вам подобається легка судоку, де ви можете весело проводити час вирішуючи просту головоломку. Якщо вам подобається розв'язувати складні судоку і змушувати свій мозок старанно працювати, вибирайте складний режим або ж режим експерта. Усі режими проводяться на ігровій дошці розміром 9 на 9 і відрізняються тільки кількістю спочатку нанесених на поле цифр. Що їх більше, то гра буде простішою і навпаки, що більше порожніх клітинок, то складніше буде розв'язати судоку.

Як грати?

Виберіть рівень складності, який вам більше подобається. Мета полягає в тому, щоб заповнити сітку 9x9 так, щоб кожен стовпчик, кожен рядок і кожен з дев'яти блоків 3x3 (також званих блоками або областями) містили цифри від 1 до 9. Ці цифри в жодному разі не повинні повторюватися, інакше гра покаже вам помилку, і якщо її не виправити, вся подальша гра буде приречена на провал. Щоб правильно складати судоку, потрібно підбирати правильну цифру для кожної клітини і при цьому потрібно спиратися на початкові цифри. Що більше початкових цифр у грі, то вона простіша. Початкові цифри задають хід гри і визначають її складність.

Тут розташована онлайн гра Судоку 9 на 9: Різні Режими Складності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.3571428571429 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 9v9 Sudoku Game: Different Difficulty Modes.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 14 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри