Гра Судоку Виклик

Якщо ви хочете взяти участь у судоку, вам справді варто зіграти в цю складну гру "Судоку Віклік". Тут на вас чекає два рівні складності та ще й режим змагань або режим виклику, в якому ви прийматимете виклик на один із найскладніших варіантів судоку. Отже, вся гра відбуватиметься на ігровому полі, що складається з 81 клітинки. Поле має квадратну форму і умовно розділене лініями на ще 9 маленьких квадратів, кожен з яких складається з 9-ти клітинок. Важкий режим надає вам початковий вигляд ігрового поля з не більш ніж 6-ма заповненими цифрами клітинками, а ось режим експерта з не більш ніж 4-ма заповненими клітинками в одному маленькому квадраті. Чим менше цифри ви маєте на початку гри, тим важче буде грати. Кожна гра йде на рахунок часу і від цього залежить ваш результат.

Гра безумовно підійде тільки для досвідчених гравців, оскільки в ній немає ні підказок, ні допомоги. При цьому доступні тільки важкий режим і режим експерта. Режим виклику має ту саму складність гри що й експерт, але тільки з іншим початковим розташуванням.

Як грати?

Складіть числа і розв'яжіть усі головоломки судоку в кожному з режимів, а потім приступайте до режиму виклику! Ретельно перевіряйте всі клітинки і встановлюйте потрібні цифри на свої місця користуючись основним правилом гри. У кожному стовпчику, в кожній лінії і в кожному маленькому квадратику, не повинно бути однакових цифр і вони не повинні повторюватися. У кожній лінії має бути 9 різних цифр від 1 до 9 і також у кожному стовпчику і кожному міні-квадраті. Якщо правила ви вже знаєте, тоді час прийняти виклик і перевірити свої реальні здібності у вирішенні судоку!

Тут розташована онлайн гра Судоку Виклик, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
2.8571428571429 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Challenge 2.
  • Вона отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри