Гра Судоку: Тільки 1 Колір на Лінію

Представляємо вашій увазі нову гру судоку з кольорами в якій вам потрібно заповнити ігрове поле різними кольорами. Отже, основні правила це розміщення кольорових квадратиків на ігровому полі дотримуючись обмежень. Ігрове поле складається з 81 клітинки, кожну з яких потрібно заповнити кольоровими квадратиками. При цьому, в одній лінії, в одному стовпчику і в одному міні-квадраті 3х3, жоден колір не повинен повторюватися. Для гри вам дано цілих 9 різних кольорів, серед яких? зелений, рожевий, жовтий, блакитний, фіолетовий та інші. Кожен колір потрібно встановлювати на своє місце, причому варіантів установки може бути безліч, а правильним буде лише один. Ідея гри дуже проста, а правила нагадують класичне судоку, ось тільки замість цифр тут кольори. Ви досить розумні, щоб грати в цю кольорову гру? Тоді спробуйте!

Як грати?

Отже, вам потрібно заповнити сітку, але ви можете розміщувати один і той самий колір тільки один раз на кожній лінії, кожному стовпчику та кожному міні-блоці 3х3. Вам потрібно гарненько проаналізувати все ігрове поле і наносити тільки один колір на лінію, стовпчик і міні-квадрат.

Гра має кілька режимів складності, а саме: простий, середній, складний, дуже складний і божевільний. У всіх режимах ви гратимете на ігровому полі розміром 9 на 9 і правила не відрізнятимуться. Різниця в складності залежить тільки від кількості спочатку заповнених кольорами клітинок. Чим їх менше - тим гра буде складнішою. Варіантів складання цього пазла судоку може бути дуже багато, тож для правильного рішення доведеться добряче постаратися.

Також у грі є режим - виклик дня, який надасть вам випадкову гру щодня. Грайте в це кольорове судоку і насолоджуйтеся. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Судоку: Тільки 1 Колір на Лінію, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.6875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 64)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Game: Only 1 Color Per Line.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 64 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри