Гра Судоку Пазл

Судоку Пазл - це гра, яка поєднує в собі класичну судоку і пазли. Гра нагадає вам знаменитий Тетріс, ось тільки на основі цифр судоку! Тут вам потрібно буде складати пазл з частин різної форми, спираючись на цифри. Правила вирішення судоку ви вже знаєте. Усі клітинки ігрового поля розміром 9х9 мають бути заповнені різними цифрами. При цьому, в одному ряді, стовпчику або міні-блоці 3х3 повинні знаходитися різні цифри від 1 до 9, і вони не повинні повторюватися. На основі цього правила потрібно підбирати цифри. За правилами пазлів, потрібно складати шматочки потрібної форми, щоб відновити початковий вигляд картинки. Поєднавши ці два правила і потрібно грати. Цифри будуть поєднані з фігурами, схожими на фігури з Тетриса.

Як грати?

Ваше основне завдання - розв'язати судоку якомога швидше, використавши при цьому якомога менше підказок. Підказку можна використовувати 1 раз на хвилину, але її використання додає лічильник загального часу на 1 хвилину і таким чином ваш результат погіршується.

Загалом гра має 5 режимів складності та величаються вони кількістю початково розставлених частин картинки, фігур або цифр. Чим їх менше - тим гра буде складнішою і навпаки. Будь-яку гру можна зупинити на паузу і продовжити грати в будь-який час! Усі ваші ігри та результати гри зберігаються в таблиці історії. Грайте і збирайте пазли судоку один за одним.

Тут розташована онлайн гра Судоку Пазл, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.3777777777778 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 45)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 45 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри