Гра Дивовижне Судоку

Судоку - це старовинна настільна гра-головоломка з блоками, в якій використовуються пронумеровані блоки судоку, розташовані в різних рядках і стовпчиках. Гра проводиться на квадратному полі розміром 9 на 9 і має 81 блок. Мета полягає в тому, щоб просто проаналізувати пересічні рядки і стовпці, знайти відсутні числа і помістити їх у ряди, щоб завершити головоломку судоку. Щойно ви розв'яжете ряд рядків або стовпців, нове число замінить колишні блоки судоку. Ваша мета полягає в тому, щоб продовжувати розставляти цифри в блоки, до тих пір, поки не заповните все ігрове поле.

Дивовижне Судоку має цілих 4 режими складності, а саме: легкий, середній, важкий і експерт. Кожен режим складності схожий з овальними і відрізняється лише кількістю початкових цифр. Щоб перемогти, ви повинні виконати завдання за відведений час. Якщо ви застрягли в процесі розв'язання рівня головоломки з блоками, ви завжди можете використати підказки вирішувача судоку. Гра також пропонує вам варіанти вибору і скасування ходів, щоб ви могли залишатися попереду своєї гри і вивчати нові способи виграти головоломку судоку. Також вам доступна можливість отримати рішення судоку і скасувати хід, якщо хочете!

Ви можете використовувати "чорновий режим", натиснувши кнопку ЧЕРНОВИК, щоб застосувати свій прогноз до окремих клітинок. Так вам буде простіше вирішувати більш складні головоломки. Ви маєте можливість управління з клавіатури за допомогою стрілок і клавіш W, A, S, D для переміщення по дошці. Щоб ввести або змінити значення, натисніть відповідну цифрову клавішу. Щоб переключитися в чорновий режим, натисніть F. Щоб відобразити підказку або перевірити правильність введених значень, натисніть H або C відповідно. Щоб скасувати зміни, натисніть клавішу U. Ви завжди можете попередньо переглянути поєднання клавіш, натиснувши ctrl.

Тут розташована онлайн гра Дивовижне Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Amazing Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри