Гра Фруктовий Судоку

У грі "Фруктовий Судоку" ваше завдання заповнити всі комірки фруктами. Ігрове поле являє собою квадрат у вигляді вільних комірок. Усього доступно 81 осередок і всі їх умовно можна розділити на рядки, стовпчики і квадрати по осередках. Кожен рядок, стовпчик або осередок розміром 3x3 повинні містити всі фрукти різного виду, щоб жоден фрукт не повторювався. Гра має точні правила як і класичне судоку з цифрами, от тільки замість цифр тут фрукти. Серед фруктів такі як: апельсини, банани, вишня, полуниця, апельсин, ківі та інші. Ви маєте приступити до гри і заповнити всі порожні комірки фруктами, витративши на це мінімальну кількість часу.

Як грати?

Гра "Фруктовий Судоку" набагато простіша за оригінальну настільну гру, адже замість цифр тут фрукти і вони дуже добре помітні на ігровому полі. Встановлюючи кожен з фруктів, ви з легкістю можете переглядати стовпчики і рядки, щоб виявити які фрукти можна ставити в цю клітину, а які не можна. Гра автоматично позначає ваші помилки і допомагає вам позбутися їх. Також у міняю праворуч є підказки, при натисканні на кнопку. Це дає можливість допомогти самому собі і підказати один правильний фрукт за одне натискання. Також у грі є багато інших налаштувань, таких як: звук, правила, таймер, гумка та навіть миттєве розв'язання головоломки.

Гра має 3 рівні складності, і ви можете обирати будь-який із них, щоб навчитися грати в судоку не лише як новачок, а й як професіонал. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Фруктовий Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4.4444444444444 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fruit Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри