Гра Судоку російською мовою для новачків

Гра "Судоку російською мовою для новачків" підійде для всіх категорій гравців і простих людей, які люблять розв'язувати головоломки з пазлами і цифрами. Судоку - стара настільна і доволі популярна гра, навчитися грати в яку можна легко і просто в цій онлайн грі. Адже тут присутній режим навчання, де кожен гравець зможе вивчити правила в порядку черги і навчитися грати покроково. Гра має не тільки Російську мову, а й Англійську, які доступні для вільного вибору. Також доступний режим гри в повний екран, що не менш важливо для такої інтелектуальної гри!

Отже, все Російське судоку розділене на різні режими, які містять у собі безліч рівнів. Уся гра побудована в режимі виклику і проходження, і це справді єдина гра з внутрішньоігровою кар'єрою, де вам потрібно не просто зіграти одну партію, а розв'язувати безліч варіантів судоку, для того щоб просуватися по ігровому процесу і пройти всю гру. У меню також доступний магазин з поліпшеннями, які можна використовувати під час вирішення на кожному рівні. Серед покращень є: час, відкриття випадкової цифри, відкриття обраної клітинки та миттєве розв'язання рівня. Усі посилення можна отримувати за проходження гри у вигляді бонусів або ж купувати в магазині за монети та інше. Окремо вам доступна система досягнень і колесо фортуни!

Як грати?

Правила гри практично не змінюються порівняно з класичним судоку. Ви граєте на полі різної форми та розміру. У режимі навчання ви будете грати на полях розміром 3х3, 4х4, 6х6 і 9х9. Перше поле має 9 клітинок, друге 16, третє 36 і останнє 81 клітинку. Поле 9х9 - найбільше і саме на ньому проводяться найскладніші рівні судоку. Незалежно від розміру поля правила гри завжди залишаються незмінними. Змінюватися може лише довжина рядків і стовпчиків, а також розміри міні-блоків. Кожне ігрове поле умовно розділене на рівні комірки, вони можуть бути прямокутної або квадратної форми. Наприклад, у полі 9х9 всього 9 міні-блоків, кожен з яких має по 9 осередків.

На кожному ігровому полі є ряди і стовпчики та міні квадрати. Так ось! Для вирішення рівня, гравець повинен розставити відсутні цифри на свої місця, щоб заповнити всі порожні клітинки на полі. При цьому, жодна цифра не повинна повторюватися в одному ряді, стовпчику або міні-блоці. Кожен ряд, стовпчик або міні-блок повинен містити різні цифри від 1 до 9, залежно від складності та розмірів ігрового поля. Для успішного розв'язання потрібно уважно розставляти цифри на свої місця і постійно перевіряти, куди і яку цифру можна поставити, а яку не можна. За допомогою складних і тривалих прорахунків можна вирішити навіть найскладнішу судоку. Російська Судоку має такі режими складності як: навчання - підійде для новачків, рівень дня - для щоденної гри, прості рівні 1 і 2, швидкі рівні 1, 2, 3, класичні рівні 1, 2, і складні рівні. Кожен з режимів містить від 10-ти до 20-ти рівнів і кожен рівень це окрема гра.

Якщо ви новачок у цій справі і збираєтеся грати вперше, тоді обов'язково обирайте навчання і проходьте його уважно читаючи всі підказки та правила. А якщо ви вже бувалий гравець, тоді можете вибирати будь-який з режимів і спробувати його пройти до самого кінця. Російська судоку - це виклик не тільки новачкам, а й досвідченим гравцям, які засядуть надовго, проходячи рівні складного режиму.

Тут розташована онлайн гра Судоку російською мовою для новачків, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4.1707317073171 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 41)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Game in Russian for Beginners.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 41 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри