Гра Майкрософт Судоку

Майкрософт Судоку - це гра-головоломка з числами та сіткою 9x9, розроблена спеціально відомою компанією Майкрософт, яка переробила гру та зробила її зрозумілішою, барвистішою та яскравішою! Майкрософт Судоку виводить вашу улюблену класичну гру на абсолютно новий рівень! Логічна гра-головоломка номер один тепер стала яскравою завдяки свіжим кольорам, новим захопливим функціям, новим рівням складності, щоденним випробуванням, новим звукам, досягненням і багато чому іншому!

Збережіть ясність розуму, вирішуючи сотні головоломок для тренування мозку! Гра підійде для гравців різного віку! На вас чекають нові режими гри! Грайте в класичні головоломки з 4 рівнями складності, які пропонують вам те що потрібно. Грайте в зручному для вас темпі, розв'язуючи щойно згенеровані випадковим чином головоломки, які дадуть вам нескінченний запас веселощів і бадьорості. Ви більше ніколи не зможете повернутися до класичного стилю гри!

На вас чекають 2 основні режими гри: класичний і нестандартний, який має ті самі правила, але кожен блок чисел має веселу та барвисту форму. Обидва режими гри мають по 4 різні рівні складності, серед яких такі як: легкий, середній, важкий та експерт.

Як грати?

Мета полягає в тому, щоб заповнити всю сітку числами від 1 до 9, щоб жодне число не повторювалося в жодному з 9 рядів, стовпців або будинків 3x3. Деякі числа були розміщені за вас, ці числа не можуть бути змінені. Спочатку виберіть номер зі списку. Потім виберіть будь-який квадрат у сітці, щоб ввести це число. Або спочатку виберіть квадрат, а потім виберіть номер. На клавіатурі використовуйте клавіші зі стрілками, щоб вибрати квадрат, а потім введіть будь-яке число. Використовуйте кнопку "Нотатки" для перемикання між числами та позначеннями. Використовуйте кнопку "Стерти", щоб очистити квадрат. Використовуйте кнопку "Підказки", щоб показати правильне значення будь-якої комірки. Помістіть нотатки! Позначте, де можна розмістити кожне число, використовуючи примітки. Пам'ятайте, що два однакові номери не можуть бути розміщені в одному будинку, в одному рядку або стовпчику. Почніть із пошуку місця для кожного числа (1-9) в одному будинку 3x3. Подивіться, чи є числа, які мають тільки одну можливу позицію. Потім перевірте кожен рядок і стовпець. Деякі числа можуть мати кілька можливих позицій у будинку, але тільки одну допустиму позицію в рядку або стовпчику.

Тут розташована онлайн гра Майкрософт Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Microsoft Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри