Гра Судоку за Календарем

Гра "Судоку за Календарем" пропонує нам зіграти в справжнє судоку, яке повністю залежить від днів тижня і місяця. Це судоку засноване на календарі, в якому є роки, місяці та дні. Кожен день це окремий варіант судоку, який потрібно вирішувати. Гра створена в схемі проходження, це коли ви маєте відкрити поточний місяць року і пройти по всіх днях, щоб відкрити наступний місяць. Кожен день відкривається також після вирішення судоку попереднього дня і так далі.

Загалом гра має стандартний розмір ігрової дошки 9х9 і 81 клітинку. Також є безліч налаштувань з вибором мови, увімкнення музики і звуків, а також вибору забарвлення ігрової дошки.

Як грати?

Правила гри класичні. В одному ряді, стовпчику або міні блоці 3х3, жодна цифра з 9-ти можливих не повинна дублюватися. Ваше завдання встановлювати цифри в порожні клітинки, так, щоб в кінці заповнити всю сітку. Якщо встановлена невірна цифра, гра покаже вам помилку і цифра засвітиться червоним кольором. А якщо цифра буде поставлена правильно, вона засвітиться зірочками. Грайте і проходьте день за днем і рівень за рівнем, щоб стати чудовим майстром судоку, який розв'язує їх щодня. Тренування пам'яті та мозку корисне для кожного, а значить розв'язання судоку - це не тільки цікаве проведення часу, а ще й корисне!

Тут розташована онлайн гра Судоку за Календарем, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.7142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Calendar.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 14 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри