Гра Яндекс Судоку

Гра "Яндекс Судоку" - це дуже цікаве і прикольне судоку з красивою графікою і Російською мовою. Гра розташована на Яндексі, але в неї можна грати і тут, без жодної реклами, безкоштовно і без обмежень. Гра має деякі налаштування увімкнення і вимкнення музики і звуків. Також гру можна розгорнути на повний екран і налаштувати показ помилок, мітки і приховування цифр.

Яндекс Судоку має 4 рівні складності, а саме: легкий, стандарт, складний та експерт. У всіх режимах складності гра проводитиметься на ігровому полі розмірами 9 на 9, яке має всього 81 клітинку. Кожна з клітинок має бути заповнена цифрами від 1 до 9. При цьому цифри не повинні повторюватися в одному ряді, в одному стовпчику і в одному і тому ж міні квадраті 3х3.

Як грати?

Щоб розв'язати судоку, потрібно уважно дивитися на ігрове поле і запам'ятовувати всі цифри. Методом підбору потрібно підставляти кожну нову цифру на своє місце і перевіряти, щоб таких самих цифр не було в тому самому ряду, стовпчику або міні-блоці 3х3. Правила досить прості, але грати з ними зовсім не просто. Для початку потрібно спробувати скласти судоку на легкому режимі складності, а потім вже приступати до важчих рівнів. У грі доступні такі функції як: скасування ходу, стерти цифру, мітки і ходи підказки. За допомогою міток можна залишати спеціальні позначки, які допоможуть вирішити складні завдання судоку. Грайте і веселіться, встановлюйте особисті рекорди на кожному з режимів складності і ставайте справжнім майстром з судоку!

Тут розташована онлайн гра Яндекс Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.525 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 80)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Yandex Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 80 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри