Судоку Середній Рівень Складності

Ласкаво просимо в найкращі безкоштовні онлайн-ігри судоку середнього рівня складності! Судоку середній пропонує саму нормальну складність для гри, які сподобаються як новачкам так і досвідченим гравцям! Середня складність це проміжок між легким рівнем і важким, а значить це золота середина. Граючи в такий варіант судоку, можна і посидіти не так довго, як на складному рівні, й успішно розв'язати головоломку, доклавши зусиль не багато і не мало. Тут ви знайдете сотні варіантів головоломки судоку середнього рівня, яка грається на ігровому полі розміром 9х9! Загалом, гра має класичні правила, де ігрове поле складається з 81 клітинки і умовно розбите на дев'ять квадратів 3x3. Мета гри судоку проста. Кожен рядок, стовпчик і поле 3x3 на дошці для судоку повинні містити цифри від 1 до 9 тільки один раз!

Середня складність, як і всі інші, вирізняється кількістю початкових цифр, що їх менше на полі, то гра буде складнішою і навпаки, що їх більше - то гра буде простішою.

Як грати?

Щоб грати в судоку середнього рівня, використовуйте основний об'єкт гри, клацнувши вільне місце і або набравши номер на клавіатурі, що йому належить, або обравши його мишкою з числа на бічній стороні дошки судоку. Якщо число вірне, плитка судоку вставиться у відповідний слот і загориться синім кольором. В іншому разі число засвітиться червоним кольором і це означатиме помилку. Під час гри ви можете використовувати нотатки. Клацніть олівцем у режим (On), щоб перетворити числа на нотатки. Просто клацніть його ще раз (Off), щоб повернутися до форми номера головоломки.

Грайте щодня в нові рівні судоку середньої складності та використовуйте логіку, щоб розв'язати цю кумедну головоломку! Грайте в цю судоку цілодобово і без вихідних на всіх своїх пристроях, використовуючи комп'ютер, телефон і планшет!
Тут розташована онлайн гра Судоку Середній Рівень Складності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.4744525547445 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 137)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Medium.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 137 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри