Гра Квіткове Судоку

Гра "Квіткове Судоку" - захоплива настільна головоломка, пов'язана з квітами. Настало літо і скрізь цвітуть найкрасивіші квіти, їх настільки багато, що навіть складно запам'ятати всі їхні різновиди. Всі вони пахнуть і мають різні кольори. З цими красивими квіточками ви і будете грати в судоку. Більше ніяких цифр і математики, вам потрібно перетягувати і розмішати плитки з квіточками на ігровому полі.

Гра поділена на 6 рівнів, які вмикатимуться в порядку черги. Перший рівень має маленьке ігрове поле розміром 4 на 4, другий рівень має поле розміром 6 на 6, а третій вже 9 на 9. Що більший розмір поля, то складніше грати. У першому рівні різновидів кольорів буде всього 4, потім 6 і 9. З кожним рівнем складність гри зростатиме.

Як грати?

Правила гри нагадують звичайне судоку. Вам потрібно розмішати різні квіточки в одному стовпчику, ряді та міні-квадраті, щоб жодна з них не повторювалася. На цілому полі квіточок може бути багато однакових, а ось в одному рядку, стовпчику - вони мають бути різними. Скласти таку головоломку і зібрати всю ігрову дошку з квітами буде не просто, але все таки можливо. Якщо перший рівень вдасться пройти кожному, то інші рівні вже будуть набагато важчими. Також, варто зауважити, що на кожен рівень вам відводитися певна кількість часу, в який потрібно вкластися, тож бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Квіткове Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flower Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри