Судоку для Друку на А4 - 6 штук на 1 аркуші!

Вітаємо всіх любителів судоку! Тут на вас чекає безліч варіантів і різновидів судоку, які ви можете безкоштовно, швидко і просто роздрукувати за допомогою принтера на аркуші паперу формату А4. Якщо у вас немає принтера, тоді фал просто завантажиться в пам'ять вашого пристрою і буде збережений у форматі PDF, який можна буде легко роздрукувати в будь-якому зручному місці.

Судоку для друку має кілька різновидів і ось яких: судоку з цифрами, судоку з буквами (англ. або рос.), судоку діагоналі з цифрами або буквами та судоку додаткові зони. Кожен вид судоку дуже цікавий, але для його розв'язання потрібно спочатку роздрукувати його, а потім розв'язувати за допомогою ручки або олівця.

На один аркуш паперу формату а4 влазить цілих 6 штучок судоку і всі вони різні. Перед тим як натискати кнопку "Друк", вам потрібно вибрати різновид судоку і режим складності, а саме: дуже простий, простий, нормальний, складний або дуже складний. Усі режими складності по-своєму цікаві, але для гравців-початківців найкраще вибрати просту складність.

Усі режими складності величаються кількістю наявних початкових знаків.

Як грати?

Для початку виберете різновид судоку до смаку, потім виберіть режим складності та тисніть кнопку друку. Якщо друк не відбувся, налаштуйте принтер, під'єднайте його і спробуйте знову. Якщо ці дії не допомогли, збережіть файл на свій пристрій і роздрукуйте його в будь-якому місці, де є принтер. Після успішного друку можна приступати до рішень.

Основні правила такі. Ігрове поле має розмір 9 на 9 і загалом складається з 81 клітинки. Ви повинні заповнити всі клітинки буквами або цифрами. Зробити це потрібно так, щоб в одному стовпчику, ряді або міні-блоці 3х3, жодна буква або цифра не повторювалася. Це основне правило, на основі якого і потрібно вчитися грати і вирішувати всі судоку.

Просто приступайте до гри і підбирайте цифри або букви в кожній порожній клітинці по черзі. Перевіряйте стовпчики, лінії та міні блоки на наявність таких самих цифр або букв, якщо вони є, ставити таку саму цифру або букву вже не можна. Навіть якщо ви зробите неправильний вибір, свою помилку ви помітите пізніше і легко зможете її виправити.

Варто зазначити, що на папері розв'язувати судоку складніше, ніж в онлайн іграх, тому варто спробувати різні онлайн ігри судоку на нашому сайті, грати в які можна і без друку!

Тут розташована онлайн гра Судоку для Друку на А4 - 6 штук на 1 аркуші!, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
2.6122448979592 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 147)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Printable Sudoku - 6 pieces per sheet!.
  • Вона отримала оцінку 2.6 з 5, проголосувало 147 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри