Гра Судоку Сапер

Гра "Судоку Сапер" - це логічна головоломка з розстановкою цифр. У цій грі переплелися дві відомі головоломки - судоку і сапер. Гра відбувається на ігровому полі розміром 9х9 (як у судоку), ось тільки тут ви граєте проти уявного гравця - комп'ютера. Мета гри - набрати більшу кількість очок за вашого суперника і зробити це буде не просто. Мета полягає в тому, щоб максимізувати ваш рахунок за 20 ходів.

Ваше основне завдання заповнювати сітку так, щоб ви зібрати найбільшу суму цифр, які ви будете відкривати в кожній з клітинок.

Гравці ходять по черзі і відкривають по одній клітинці, один за одним. Усі знайдені та відкриті цифри додаються раз за разом на їхній рахунок. Ви граєте альтернативно, тобто першим робите хід ви, а потім грає бот. Чим більшою буде сума цифр, які ви знайдете, тим кращим буде ваш коефіцієнт виграшу !!!!

Як грати?

Грати потрібно за правилами судоку, але тут потрібно знаходити найбільші цифри. Для цього прораховуйте місця, де вони мають знаходитися, ґрунтуючись на правилах із судоку. В одному стовпчику, одній лінії та одному міні-блоці 3х3 можуть бути лише різні цифри і жодна з них не повинна повторюватися. За умови що вся головоломка судоку вже зібрана, але ви її не бачите, ви маєте вгадувати, де знаходяться найбільші цифри. Тільки так ви зможете набрати великий рахунок і перемогти!

Тут розташована онлайн гра Судоку Сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.1333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — SuMine.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 15 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри