Гра Прості Судоку для початківців

Гра "Прості Судоку для початківців" створена спеціально для тих хто ще не грав у судоку, але бажає навчитися. Спеціально для цього були побудовані ці простенькі судоку, пройти які зможе навіть будь-яка людина, яка ще не знає правил.

Отже, мета цих головоломок полягає в тому, щоб заповнити всі порожні комірки на дошці правильними числами. Правила такі. Кожна комірка приймає число від 1 до 9. Число може з'являтися тільки один раз в одному рядку, стовпчику або квадраті три на три. Грати потрібно так. Клацніть клітинку, щоб виділити її. Потім клацніть число на панелі кнопок, щоб встановити або очистити число для обраної комірки. Щоб робити нотатки, клацніть маленькі числа всередині виділеної комірки. Або натисніть кнопку нотаток у правому нижньому кутку, а потім клацніть числа на панелі кнопок.

Ви можете використовувати гарячі клавіші. Натискайте клавіші зі стрілками для переміщення курсору. Натисніть цифрову клавішу від 1 до 9, щоб встановити число. Натисніть клавішу Backspace, щоб видалити номер. Натисніть N, щоб переключитися в режим створення нотаток, або натисніть Shift-1 - Shift-9, щоб встановити нотатки без перемикання режимів.

Як грати?

Торкніться клітинки, щоб виділити її. Потім торкніться числа на панелі кнопок, щоб встановити або видалити число для обраної комірки. Щоб робити нотатки, торкніться кнопки нотаток у правому нижньому кутку, а потім торкніться чисел на панелі кнопок.

Не здавайтеся і грайте до самого кінця, поки не заповните всі клітинки. Якщо один варіант судоку вам здався складним, просто натисніть на кнопку - нова гра і для вас підбереться новий варіант простого судоку. Розв'язуйте варіанти один за одним, щоб вивчитися і отримати можливість вирішувати більш складні судоку. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Прості Судоку для початківців, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.7142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Simple Sudoku Game for Beginners.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри