Гра Судоку Майстер

Судоку Майстер - гра для тих хто любить розгадувати складні ребуси, складати пазли та грати з цифрами. Перед вами настільна гра головоломка, яка має 3 рівні складності. Це математичний пазл, скласти який буде не так просто як звичайний пазл. Перед вами знаходиться ігрове поле розміром 9 на 9, яке містить всього 81 клітинку. Кожна з клітинок має бути заповнена цифрами від 1 до 9, і всі цифри мають бути розставлені на своїх місцях. Грати потрібно дотримуючись правил, які говорять про те, що в одному столику, в одному ряді і в одному міні квадраті цифри повторюватися не повинні. Це означає, що вам потрібно розставити всі цифри так, щоб не було помилок і при цьому потрібно заповнити ними все ігрове поле.

Випробуйте себе в трьох режимах складності судоку, а саме: проста, нормальна і складна. Постарайтеся вирішити кожну головоломку якомога швидше. Усі режими відрізняються кількістю спочатку розставлених цифр, чим їх більше, тим грати буде простіше.

Як грати?

Починайте грати починаючи з першого квадрата, який вже має найбільшу кількість цифр. Подивіться на всі цифри в цьому кубику з 9-ти клітинок і подумайте, якої не вистачає, а потім встановіть її на передбачуване місце. Якщо ви спробуєте зробити помилку, гра відразу ж вас попередить червоним кольором і супутнім гудком. Коли заповните цифрами перший квадрат, приступайте до другого. Ось тут і починають грати роль лінії та стовпчики. Ви маєте стежити за тим, щоб ваші цифри не повторювалися не тільки в квадратах, а й у лініях і стовпчиках усього ігрового поля. На перший погляд це дійсно складно, але зігравши кілька разів, ви трохи підучитеся і станете розуміти правила та умови гри.

Послідовність розміщення цифр може бути абсолютно різна, як і вся стратегія гри загалом. Хтось починає з низу, хтось з верху, а хтось взагалі ставить цифри вроздріб, головне домогтися бажаного результату і пройти гру. Скласти цей ребус не просто, але все таки можливо. Для цього вам навіть дається 5 підказок на кожному з режимів складності, але їх потрібно використовувати з розумом. Пам'ятайте, що варіант відповіді і правильного заповнення ігрового поля цифрами може бути тільки один!

Грайте і проходьте гру в кожному з режимів, щоб стати справжнім майстром судоку! Встановлюйте свої рекорди за часом, витраченим на гру, з кожним разом зменшуючи його і тоді вам не буде рівних!

Тут розташована онлайн гра Судоку Майстер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.0723684210526 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 304)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Master Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 304 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри