Гра Різдвяний Судоку

Різдвяний Судоку - весела і чудова гра головоломка на тему різдва. Правила схожі на класичну версію гри, ось тільки трохи збільшуються. Вам належить зіграти на одній з 3-х гральних дощок (4x4, 6x6 або 9x9), які відрізняються розмірами і кількістю осередків. Варто зазначити, що кожен з цих режимів має по 4 рівні складності, які відрізняються кількістю спочатку наявних іграшок, які вже знаходяться в клітинках на початку гри. Що більше іграшок на початку, то нижчий рівень складності і навпаки, що менше іграшок на початку гри, то складніше грати.

Завдання гри полягає в тому, щоб заповнити всі клітинки потрібними різдвяними предметами, такими як: іграшки, ялинки, цукерки, будиночки, свічки та інше. Заповнювати потрібно таким чином, щоб кожен стовпчик, кожен рядок і кожна з відповідних точок не містила елементів, що повторюються.

Гра "Різдвяний Судоку" простіша за класичні версії, адже тут навіть на найвищій складності виграти досить просто. Правила гри не спрощені, зате на початку кожної гри на ігровій дошці вже присутня більшість предметів, а отже, гравцеві залишається заповнити всього лише невелику частину порожніх клітинок.

Як грати?

Обирайте розмір ігрової дошки, потім обирайте рівень складності та приступайте. Атмосфера різдва це просто чудово! Для любителів судоку гра підійде на ура, адже тут навіть цифри замінені на новорічні подарунки та іграшки, які чіпляють на ялинку. Звичайно ж, кожна іграшка має свою певну цифру, якою вона позначена, щоб гравець не заплутався і все таки міг спиратися на цифри, адже без математики в судоку практично не обійтися! Дивіться на іконки предметів і заповнюйте порожні клітинки потрібними предметами, щоб створити правильні ряди і стовпці. Пам'ятайте про основні правила судоку і тоді ви неодмінно будете вигравати. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Різдвяний Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.2142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Christmas.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 14 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри