Гра Судоку Кілер

Гра "Судоку Кілер" - логічна головоломка з цифрами, яка має практично однакові правила з класичною судоку. Єдиною відмінністю є підсумовування цифр в окремих групах, що складаються з декількох комірок, у випадковому порядку. В іншому гра має вже відомі всім правила. Ігрове поле має квадратний вигляд і складається з 81 клітинки, 9 клітинок висота і 9 ширина. Як і завжди, вся ігрова дошка розділена на 9 міні-квадратів, які мають по 9 цифр. Гравець повинен заповнити все ігрове поле цифрами від 1 до 9, щоб в одному стовпчику, одному ряді та одному міні-квадраті жодна з цифр не повторювалася. Судоку Кілер це як додатковий підріжемо судоку, також його називають - судоку вбивцею, але розв'язати його часто простіше ніж звичайний судоку. На допомогу приходять саме блоки, в яких вказана сума цифр, що його складають. Таким чином, можна легко відгадати, які цифри і куди підставити. У кілері гра йде вже більше на підсумовування, додавання і віднімання, ніж на прорахунки по лініях і міні-блоках, як у звичайному судоку.

Як грати?

Для початку гри вам потрібно вибрати складність вашої гри в судоку кілера. Для цього є цілих 5 варіантів: легкий, середній, складний, експертний, божевільний. Відрізняються всі режими тільки кількістю спочатку розставлених на полі цифр. Що їх більше, то гра буде простішою і навпаки, що їх менше - то гра буде складнішою. Принцип простий - починайте підбирати цифри і стежте за правильною установкою. Починайте грати з міні блоків, підбирайте в кожен блок цифри від 1 до 9, яких там не вистачає. Заповнюйте кожен міні-блок по черзі і просувайтеся до завершення гри.

Гра більше налаштована на математичні дії і спрощує стандартний судоку в багато разів, тож вам неодмінно варто спробувати. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Судоку Кілер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4.5470494417863 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 627)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Killer.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 627 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри