Гра Судоку Важкий

Вам подобається вирішувати судоку? Вважаєте себе досвідченим гравцем або навіть майстром? Спробуйте розв'язати цю важку судоку, яка має лише один рівень складності та одне ігрове поле розміром 9 на 9. Гра "Судоку Важкий" - це весела і кумедна головоломка, заснована на класичній грі судоку. Тут на вас чекає барвистий інтерфейс, приємні звуки і дивовижна пташка, яка хоче перевірити ваші навички розв'язання судоку. Грати можуть як новачки, так і просунуті гравці!

Як грати?

Ваше завдання заповнити всі клітинки на ігровому полі так, щоб у всіх стовпчиках, лініях і міні блоках 3х3 не було збігів - двох однакових цифр. На перший погляд завдання здається простим, а гра дитячою, але все зовсім не так. Сама по собі судоку і так важка головоломка, а коли на полі мало початкових цифр, тоді вона стає і зовсім складною. Початкові цифри, а саме їхня кількість, визначає складність рівня. Що більше таких цифр на початку гри, то гра простіша, а що менше - то вона складніша.

Ще однією складністю цієї гри є відсутність будь-яких підказок, підсвічувань рядків, стовпчиків і блоків. Вам доступні лише цифрові позначки, які ви можете ставити в кожному блоці, щоб вирішити цю головоломку. У вас немає права на помилку, адже якщо ви зібрали неправильно, гру доведеться починати спочатку. Гра не даватиме вам ні права на помилку, ні підказок, ні допомоги. У цьому і полягає її основна складність. Ви маєте розставляти всі цифри з великою точністю і впевненістю, яка може з'явитися завдяки множинним підрахункам і прорахункам.

Спробуйте зіграти в цю важку судоку попри відсутність впевненості в успішному завершенні. Адже ця гра "Судоку" і так відмінно тренує уважність і логічне мислення при кожній новій грі!

Тут розташована онлайн гра Судоку Важкий, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.25 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Difficult.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 8 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри