Гра Судоку на тиждень, місяць, рік

Представляємо вашій увазі чудову гру з головоломками судоку, яка представлена у вигляді календаря. Кожен день тижня це окремий варіант судоку з унікальною умовою. Ви можете заходити в гру кожен день і вибирати для себе один з варіантів судоку, який прив'язаний до сьогоднішнього дня. Дата повністю збігається з реальністю, а отже, в який би день ви не зайшли, для вас завжди буде підготовлена нова головоломка.

Кожен наступний день відкривається тільки після того, як ви успішно пройдете попередній день. Ви також можете натиснути на будь-який попередній день, щоб зіграти в більше головоломок судоку без будь-яких обмежень.

Загалом гра представляє нам яскравий дизайн, зручний інтерфейс і безліч крутих головоломок судоку на кожен день.

Як грати?

Правила як і завжди залишилися без змін. Ви можете обирати один із 3 режимів складності: легкий, середній або важкий. Кожна гра відбувається на ігровій дошці розміром 9х9 і складається з 81 клітинки. Вам потрібно заповнити всі порожні клітинки цифрами так, щоб в одному рядку, в одному стовпчику і в одному міні-блоці 3х3 не було цифр, що повторюються. Кожна з цифр повинна зустрічатися тільки один раз

Тут розташована онлайн гра Судоку на тиждень, місяць, рік, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.1875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Game for Week, Month, Year.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри