Судоку Складні

Судоку Складні - це проста судоку гра з класичними правилами і практично найвищою складністю. Гра підійде для вже просунутих гравців, які люблять вирішувати головоломки судоку і роблять це щодня. Стати справжнім майстром судоку може кожен, але для цього необхідно пройти цілий практичний курс, під час якого доведеться вирішувати різні судоку, починаючи від простих до складних. Звичайно ж розпочати навчання слід з найпростіших судоку і для цього чудово підійдуть ігри. Для початку потрібно вивчити основні правила, які є основними для більшості судоку, а потім вже приступати до ігор.

Правила судку прості. Ігрове поле має квадратну форму і розділене на 81 клітинку, а також воно має розмір 9 на 9. Щоб завершити головоломку, потрібно заповнити всі порожні клітинок цифрами від 1 до 9, водночас у кожному стовпчику, у кожному рядку та кожному міні-блоці розміром 3х3, не повинно бути однакових цифр. Дотримуючись цього основного правила і потрібно вчитися вирішувати всі судоку, незалежно від їхньої складності, стилю або форми ігрового поля.

Складність судоку полягає в кількості початкових цифр, які розміщені на ігровому полі на початку гри. Що таких цифр більше, то гра простіша, а що менше - то гра складніша.

Саме зараз ми пропонуємо вам зіграти в складний рівень судоку, який можна пройти з підказками, переграти, почати заново або вибрати інший варіант складного судоку прямо на місці. Якщо гра здасться вам занадто простою, слід відключити автоперевірку помилок у верхній частині ігрового екрана, а також можна грати без використання підказок, ось тоді буде дійсно складно! Крім цього, можна відключити замітки і грати і зовсім без них, як справжній майстер!

Як грати?

Обирайте окрему клітинку на ігровому полі та встановлюйте туди потрібну цифру. Не забувайте про основні правила, щоб не робити помилкових ходів. Слідкуйте за цифрами, які вже знаходяться в обраному вами рядку, стовпчику або міні-блоці. Постійно перевіряйте свами себе, щоб виявити допущені явні помилки та можливі помилки.

Грайте в складні судоку щодня, вирішуйте їх одну за одною, щоб стати справжнім професіоналом!

Тут розташована онлайн гра Судоку Складні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.7352941176471 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 68)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hard Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 68 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри