Гра Супер Судоку: 3 Рівні Складності

Ви впевнені що готові стати героєм судоку? Тоді гра "Супер Судоку: 3 Рівні Складності" - ідеальна головоломка для вас. Розв'язуйте пазл судоку, додаючи числа в стовпці і весело проводьте час!

У цьому судоку на вас чекає цілих три рівні складності, а саме: легкий, середній і важкий. В іншому це класичне судоку зі стандартними правилами. Ви граєте на ігровій дошці розміром 9х9, яка складається з 81 клітинки. Ви повинні заповнювати порожні клітинки цифрами від 1-го до 9-ти і дотримуватися основного правила. В одному стовпчику, ряді та міні-блоці 3х3 не повинно бути однакових цифр, вони всі мають бути різними. Якщо ви поставили однакові цифри, значить рішення вже не правильне і продовження гри буде також неправильним.

Кожен режим складності відрізняється початковою кількістю цифр, які вже присутні на ігровому полі. Що більше цифр, то простіше грати і простіше буде скласти всю головоломку. Просто підбирайте потрібні цифри і стежте за їхньою правильною установкою. Прораховуйте передбачувані місця для кожної з цифр і заповнюйте всі клітинки одну за одною, поки не складете весь пазл. Він буде правильним тільки при повному дотриманні правил, тож бажаємо удачі.

Коли зможете пройти легкий режим, спробуйте середній і тільки потім важкий. Практика показує, що жоден новачок не може одразу розв'язати важкі рівні, поки не навчитися грати на простих.

Тут розташована онлайн гра Супер Судоку: 3 Рівні Складності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
2.2105263157895 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 19)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Sudoku: 3 Levels of Difficulty.
  • Вона отримала оцінку 2.2 з 5, проголосувало 19 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри