Гра Судоку 100

Гра "Судоку 100" - це один із найприкольніших варіантів класичної гри в судоку, що має Російську мову та продуману систему рівнів. Унікальність і інтерес гри полягає в тому, що вона має цілих 100 рівнів і кожен з них це окремий судоку. Всі рівні розділені на 5 режимів складності, а саме: легкий, нормальний, складний, важкий і майстер. Кожен режим містить по 20 рівнів, проходити які можна тільки в порядку черги. Гра починається з першого рівня на найлегшому режимі, а всі інші рівні відкриватимуться по черзі.

В основному гра має стандартні правила. Ігрове поле являє собою форму квадрата, який розділений на 81 клітинку. Весь цей квадрат також умовно ділиться ще й на 9 міні-квадратів, кожен з яких має по 9 клітинок. Кожна клітинка має бути заповнена цифрою, але є й низка обмежень, які називаються правилами гри. В одному ряду, в одному стовпчику і в одному мініквадраті не повинно бути однакових цифр. Дотримуючись цих правил і потрібно розгадувати судоку.

Як грати?

Гра починається з першого рівня і вже на самому початку, ви зможете побачити на ігровому полі безліч заповнених цифрами клітинок. Такі цифри називаються початковими і задають весь подальший напрямок вирішення судоку. Чим таких цифр більше, тим вам буде простіше вирішити головоломку і навпаки, чим їх менше - тим складніше. Грайте і спробуйте пройти побільше рівнів і вчіться грати як справжній професіонал. Чи зможете ви пройти всі 100 рівнів? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Судоку 100, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.5714285714286 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 35)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku 100.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 35 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри