Гра Судоку з літерами

Гра "Судоку з літерами" це логічна головоломка, розв'язати яку зможуть тільки справжні умільці. Це оригінальний варіант класичного судоку, от тільки замість цифр тут літери. Гра має всього 3 рівні складності: початківець, середній і просунутий. Усі рівні складності мають однакові правила та однакове ігрове поле розміром 9 на 9. Своєю чергою все поле розділене на блоки 3 на 3. Ви повинні заповнити всі клітинки ігрового поля буквами, щоб жодна з них не залишилася порожньою, тільки так можна буде завершити гру і виграти!

Гра має безліч налаштувань, серед них є вибір гри без таймера, розгортання гри на весь екран, вимкнення та увімкнення підказок, допомога і навіть миттєве розв'язання всього пазла. Усі ці налаштування допомагають вибрати найкращі та найкомфортніші умови для гри, налаштування під себе.

Як грати?

Заповніть порожні місця буквами так, щоб у кожному рядку, стовпчику або блоці 3 на 3 не траплялися однакові літери. Обирайте один із режимів складності та починайте грати. На самому початку гри, залежно від складності, на полі вже будуть розставлені деякі літери англійського алфавіту, такі як: A, F, R, O, M, T та інші. У кожній грі літери будуть різними і вбираються вони у випадковому порядку. Так ось, дивіться на вже встановлені літери і встановлюйте інші літери в порожні клітинки, дотримуючись правил гри. Що вища складність гри, то менше букв буде на її початку. Початкові літери це основна опора, адже вони задають початкову розстановку всіх інших літер і на них ґрунтується правильність всієї буквеної структури судоку.

Тут розташована онлайн гра Судоку з літерами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wordocu.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 8 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри