Дуже Складні Судоку

Дуже Складні Судоку - це один із варіантів класичного судоку з дуже складним рівнем. Тут ви зможете зіграти в різні варіанти найскладніших судоку, які йтимуть у порядку черги, один за одним, або ж за вашим вибором. Найскладніші судоку мають стандартний варіант ігрового поля розміром 9 на 9, яке складається з 81 квадрата. Кожен квадрат має бути заповнений цифрами від 1 до 9-ти. Кожна цифра повинна зустрічатися тільки один раз у кожному з рядів, стовпчиків або міні блоків 3х3. Складність цих судоку полягає в мінімальній кількості початкових цифр, які присутні на ігровому полі на початку гри, таких цифр всього лише 22 з 81. Це означає, що вам потрібно заповнити цифрами всі інші квадратики і зробити це буде не просто.

Якщо ви вже навчилися грати в прості судоку 9х9 або судоку менших розмірів, тоді можете спробувати себе в складному режимі. А якщо складний режим уже дається вам досить легко, ось тоді настав час випробувати свої можливості в найскладнішому судоку! Відрізняється найскладніший судоку не тільки кількістю початкових цифр, а й відсутністю автоматичної перевірки помилок, а також відсутністю будь-яких підказок. У грі доступні лише функції очищення комірки, скасування дії, можливість встановлення позначок. Також є пауза, таймер часу і можливість початку нової гри або перезапуску поточної.

Щоб почати нову гру і вибрати інший варіант складного судоку, просто натисніть клавішу - нова гра і виберіть пункт - дуже складний. Також ви можете оновити поточний варіант судоку і спробувати розв'язувати його наново, натиснувши клавішу - почати наново.

Як грати?

Для розв'язання складних судоку головоломок потрібно знати різні методики. Для цього варто почитати розширені правила судоку і використовувати позначки, які дають можливість проводити найскладніші обчислення. Здебільшого, потрібно спиратися на початкові цифри, які залишаються незмінними протягом усієї гри. Саме вони задають правильне розташування для всіх інших цифр, які ви будете встановлювати в процесі вирішення. Загалом, намагайтеся перевіряти кожну цифру після встановлення і виявляти свої помилки. Перевіряйте не тільки міні блоки, а й горизонтальні лінії та вертикальні ряди. Грайте якомога більше і постарайтеся навчитися вирішувати найскладніші судоку. Для початку розв'яжіть першу, а якщо вийде, то ви неодмінно навчитеся розв'язувати й інші!

Тут розташована онлайн гра Дуже Складні Судоку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.265 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 200)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Very Hard Sudoku.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 200 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри